Sponsoreret indhold EmailTweet 3 Full-screen Lækre hjemmelavede æbleskiver Juledesserter Bagning november 30, 2014 Lækre hjemmelavede æbleskiver til søndagene i december eller bare fordi man får gæster. Prep: 30 mins Cook: 45 mins Yields: 35 stk. Ingredients 250 gram Hvedemel 1/2 tsk Natron 1 spsk Sukker 1 knsp Salt 4 dl Kærnemælk 3 Æg Smør eller Magarine Directions Forberedelse Tag dine æg og del blommerne fra hviderne. Bland hvedemel, natron, sukker, salt, kærnemælk og æggeblommer sammen i en skål og pisk det godt. Stil dejen til at hvile i køleskab i ca. 20 min. Pisk dine æggehvider stive. Tag den dej ud og vend forsigtigt æggehviderne ned i den. Bagning Tænd din æbleskivepande og lad den blive varm. Put lidt fedtstof i hvert hul og lad det smelte. Fyld nu dej i hullerne, de skal være lidt over halvt fyldte. Når du kan se de begynder at blive faste i kanten, så vender du dem. Hvis du laver mange, så tag den af lidt før de er helt færdige, så du har mulighed for at lune dem op i ovnen inden de skal spises.Serveringsforslag: Æbleskiverne er super lækre med formelis og/eller syltetøj. close full screen 00:00 0 Reviews Annuller svarYour review ...All fields and a star-rating are required to submit a review.Upload Billede (Tilladte filtyper: jpg, gif, png, Max filstørrelse: 10MB.Your name ... Your email ... Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. Sponsoreret indhold