KreativJul.dk

for dig der ønsker en kreativ jul

Om KreativJul.dk

Sponsoreret indhold

kreativjul.dkKreativJul.dk er en hjemmeside for kreative sjæle. Vores mission er at lave danmarks største samling af kreative idéer til hjemmelavet julepynt, samt julegaver.

Alle indlæg er frit tilgængelige og det kræver ikke noget af dig at læse dem, men derfor vil det naturligvis stadig være dejligt hvis du delte vores side på de sociale medier, hvor du er mest aktiv.

KreativJul.dk har flere forfattere der skriver indlæg, så vi prøver for så vidt det er muligt, at få alle indlæg til at ligne hinanden i forhold til opsætning.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktside.

Kreativjul.dk bidrager til den gode julestemning

At synge gør en glad, så den nemmeste måde at komme i julestemning på er ved at begynde at synge, det hjælper naturligvis på det, hvis det er julesange.

Vi har fundet nogle af de traditionelle danske julesange frem til dig. I bunden af sangen har vi gjort det nemt for dig både at dele den på sociale medier, men der er også mulighed for at udskrive sangen eller sende den til en email.

Juleeventyr til de søde børn

Der er ikke noget hyggeligere end når mor og far læser højt, derfor har KreativJul.dk naturligvis valgt at finde nogle juleeventyr frem som du kan bruge til at læse højt for børnene.

Det er gamle danske juleeventyr, men som barn elsker man gentagelser og derfor vil børnene elske at få disse juleeventyr læst højt.

Facts om julen

KreativJul.dk samler facts ind omkring julen som vi deler med dig.

Du kan hele tiden se et i højre side af skærmen, hvor de løbende vil skifte når du surfer rundt på vores side.

Og meget mere julesjov

Det er ikke det eneste vi kan tilbyde, du kan også:

  • Læse Juleevangeliet
  • Sende elektroniske julekort

Så har vi naturligvis mange flere idéer til nye tiltag på siden, som vi løbende vil udvikle.

Sponsoreret indhold
KreativJul.dk © 2014-21