Juledesserter Bagning
november 30, 2014
Lækre hjemmelavede æbleskiver til søndagene i december eller bare fordi man får gæster.
250 gram Hvedemel
1/2 tsk Natron
1 spsk Sukker
1 knsp Salt
4 dl Kærnemælk
3 Æg
Smør eller Magarine
Forberedelse
Tag dine æg og del blommerne fra hviderne.
Bland hvedemel, natron, sukker, salt, kærnemælk og æggeblommer sammen i en skål og pisk det godt.
Stil dejen til at hvile i køleskab i ca. 20 min.
Pisk dine æggehvider stive.
Tag den dej ud og vend forsigtigt æggehviderne ned i den.
Bagning
Tænd din æbleskivepande og lad den blive varm.
Put lidt fedtstof i hvert hul og lad det smelte.
Fyld nu dej i hullerne, de skal være lidt over halvt fyldte.
Når du kan se de begynder at blive faste i kanten, så vender du dem.
Hvis du laver mange, så tag den af lidt før de er helt færdige, så du har mulighed for at lune dem op i ovnen inden de skal spises.
Serveringsforslag: Æbleskiverne er super lækre med formelis og/eller syltetøj.
Your review ...
All fields and a star-rating are required to submit a review.
Upload Billede (Tilladte filtyper: jpg, gif, png, Max filstørrelse: 10MB.
Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer.