KreativJul.dk

for dig der ønsker en kreativ jul

KreativJul.dk er næsten klar nu

Sponsoreret indhold

Så er vi lige ved at være der – KreativJul.dk er næsten klar.

Vi har dagen i dag siddet og testen siden igennem og rettet en masse småfejl, der er også blevet tilføjet lidt ekstra i forhold til hvad der oprindeligt var planen at vi skulle have startet med.

KreativJul.dk er næsten klar

Når vi skriver at KreativJul.dk næsten er klar, så skyldes det at vi indtil videre kun har følgende klar:

Forskellige danske julesange, der er stort set de fleste af de julesange som der synges idag.

Vi har naturligvis også juleevangeliet, som du kan læse hvis du lige trænger til at få det opfrisket.

Til den søde juletid skal der selvfølgelig være noget særligt til børnene, så vi har naturligvis også fået lagt nogle juleeventyrer ind på siden.

På KreativJul.dk finder du også facts omkring julen, der vises hele tiden et i højre side, men også under vores menu har vi et punkt der hedder Julefacts, hvor du kan læse dem alle.

“Send Julekort” som du også finder i menuen er det sidste vi har gjort klar indtil nu, der har du naturligvis mulighed for at sende elektroniske julekort til dem du holder af. Det er selvfølgelig gratis!

Det vigtigste mangler stadig

Men det vigtigste af alt, mangler stadig. Kreative idéer til hjemmelavet julepynt og hjemmelavede julegaver, det er vores koncept at dele kreative idéer med jer, som i frit kan benytte jer af derhjemme.

Det kan både være fordi man ønsker at spare penge, bruge tid med børnene på en sjov måde, give noget af det gamle ragelse et nyt liv eller fordi det bare er rigtigt sjovt at sætte sit eget præg på en gave.

Vi forventer at den første kreative julegaveidé er online i løbet af imorgen eller tirsdag.

En mere personlig gave

At lave sine egne julegaver kan i nogles øjne måske virke “fattigt”, men det er det bestemt ikke, det gør en gave langt mere personlig at du selv har været kreativ og lavet noget.

Langt størstedelen af alle ville sætte pris på en hjemmelavet julegave, da det jo også viser modtageren at man har gidet at bruge tid på vedkommende.

Så følg med på KreativJul.dk og bliv inspireret til at lave dine egne julegaver, hvis du starter allerede nu, så behøver du heller ikke at stresse med det i sidste øjeblik.

Sponsoreret indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KreativJul.dk © 2014-21