Sponsoreret indhold EmailTweet 1 Full-screen Karamelliserede Pandekager Juledesserter Steges november 10, 2014 Lækre kamelliserede pandekager, en lækker juledessert. Prep: 5 mins Cook: 30 mins Yields: 12 stk Ingredients 150 gram Mel 4,5 dl Mælk 2 tsk Vanillesukker 2 Æg Flormelis Olie eller Magarine Directions Dejen Bland vanillesukker og mel i en skål. Tilsæt 1/3 del af mælken og begynd at piske det. Pisk æggene i nu. Tilsæt så resten af mælken. Tilberedning Varm en stegepande op og smelt fedtstoffet. Steg herefter på middel varme. Hæld dejen på med et deciliter mål, hold panden skråt og hælde så det flyder nedad og kør så panden rundt for at fordele dejen jævnt. Tag en metalsigte og drys forsigtet flormelis hen over pandekagen. Vend nu pandekagen om. Drys så et lag flormelis på den første side, der er blevet stegt lidt. Vend din pandekage en sidste gang for at få karameleffekten på begge sider.Serveringsforslag: Serveres evt med flormelis, syltetøj eller is til. close full screen 00:00 0 Reviews Annuller svarYour review ...All fields and a star-rating are required to submit a review.Upload Billede (Tilladte filtyper: jpg, gif, png, Max filstørrelse: 10MB.Your name ... Your email ... Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer. Sponsoreret indhold