Juledesserter Steges
november 10, 2014
Lækre kamelliserede pandekager, en lækker juledessert.
150 gram Mel
4,5 dl Mælk
2 tsk Vanillesukker
2 Æg
Flormelis
Olie eller Magarine
Dejen
Bland vanillesukker og mel i en skål.
Tilsæt 1/3 del af mælken og begynd at piske det.
Pisk æggene i nu.
Tilsæt så resten af mælken.
Tilberedning
Varm en stegepande op og smelt fedtstoffet. Steg herefter på middel varme.
Hæld dejen på med et deciliter mål, hold panden skråt og hælde så det flyder nedad og kør så panden rundt for at fordele dejen jævnt.
Tag en metalsigte og drys forsigtet flormelis hen over pandekagen.
Vend nu pandekagen om.
Drys så et lag flormelis på den første side, der er blevet stegt lidt.
Vend din pandekage en sidste gang for at få karameleffekten på begge sider.
Serveringsforslag: Serveres evt med flormelis, syltetøj eller is til.
Your review ...
All fields and a star-rating are required to submit a review.
Upload Billede (Tilladte filtyper: jpg, gif, png, Max filstørrelse: 10MB.
Gem mit navn, mail og websted i denne browser til næste gang jeg kommenterer.